Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Druivendressing.
Allerhande 11-2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
witte wijnazijn
▢
1
tl
vloeibare honing
▢
4
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
peper
▢
1
eetlepel(s)
witte wijn
▢
zout
▢
⅓
bak
witte druiven
pitloze (à 500 g)
Instructies
Was de druiven.
Snijd de druiven in vieren.
Klop in een kommetje de azijn, wijn, olie en honing tot een sausje.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Schep de druiven door de saus
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dressings
/
Fruit
Land van herkomst
Frankrijk