Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Duitse varkensschnitzelschotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
varkensschnitzels
▢
½
liter
slagroom
▢
1
zakje
Franse uiensoep
▢
250
gram
champignons
Instructies
Kruid de schnitzels met het soeppoeder, leg ze in een ovenschaal en giet er de slagroom over.
Meng er de schoongeveegde en in plakjes gesneden champignons door en sluit de schaal met een deksel af, anders verdampt de saus.
Bak het gerecht ± 1 1/2 uur in een op 175-200°C voorverwarmde oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
U kunt voor dit gerecht ook reepjes vlees gebruiken.
Geef er Klösse en/of noedelsalade bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
Land van herkomst
Duitsland