Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eenvoudige Gehaktsaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
half-om-half gehakt
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
1
blik
tomatenblokjes
400 g
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
middelgrote
ui
fijn gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
fijn gesnipperd
▢
2
takjes
oregano
alleen de blaadjes
▢
1
takje
rozemarijn
alleen de blaadjes
▢
Zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
Instructies
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak het gehakt rul.
Breng het gehakt op smaak met zout en peper.
Voeg de fijn gesnipperde ui, knoflook en de blaadjes van oregano en rozemarijn toe, bak deze gedurende 2 minuten mee.
Meng de tomatenpuree erdoor en bak kort mee.
Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel zonder deksel 10 minuten zachtjes koken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de gehaktsaus met verschillende soorten pasta.
Geniet van je maaltijd!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Vlees