Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eenvoudige pizza met zout en knoflook
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
voor de bodem:
▢
300
gram
bloem
▢
30
gram
gist
▢
⅛
liter
lauw water
▢
½
theelepel
zout
▢
2
eetlepels
olijfolie
voor de vulling:
▢
40
gram
zwarte olijven
▢
1
eetlepel
Grof zeezout
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
theelepel
gehakte oregano
Instructions
Bereid de bodem als bij de pizza Marguerita en rol het op een ingevet bakblik van 33 x 43 cm uit.
Bestrooi met de kleingesneden olijven, het zout, de gehakte knoflook en de oregano.
Laat afgedekt 15 minuten rijzen en bak de pizza 20-25 minuten in en 220°C voorverwarmde oven.
Snijd hem warm in stukken en laat afkoelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pizza
Land van herkomst
Italië