Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eieren met kerrie
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
4
eieren
▢
50
gram
boter
▢
2
uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
rode paprika's
▢
1
eetlepel
hotcurry
▢
6
eetlepels
slagroom
▢
waterkers
Instructions
Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze overlangs
doormidden en leg ze op een platte schaal.
Fruit de gesnipperde ui en de knoflook in de boter en voeg de
schoongemaakte, kleingesneden paprika toe, met zout en de hotcurry.
Laat alles even mee fruiten.
Voeg de room toe en laat het geheel onder goed roeren warm worden.
Schenk de warme saus over de eieren en garneer met een toefje waterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
Land van herkomst
India