Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eiermie met schnitzelreepjes
AllerHande april 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
g
Chinese eiermie
▢
2
varkensschnitzels
▢
1
groene paprika
in reepjes
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
pak
Lao Mein Noodle sauce coriander onion
▢
1
zakje
worteljulienne
150 g
Instructies
In pan ruim water aan de kook brengen.
Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen.
Schnitzels in reepjes snijden.
Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken.
Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken.
Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen.
Wortelreepjes over twee borden verdelen.
Mie afgieten en op wortel leggen.
Helft van kruiden (uit pak) erover strooien.
Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters