Eiermie met schnitzelreepjes

AllerHande april 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 125 g Chinese eiermie
  • 2 varkensschnitzels
  • 1 groene paprika in reepjes
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 1 pak Lao Mein Noodle sauce coriander onion
  • 1 zakje worteljulienne 150 g

Instructies

  • In pan ruim water aan de kook brengen.
  • Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen.
  • Schnitzels in reepjes snijden.
  • Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken.
  • Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken.
  • Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen.
  • Wortelreepjes over twee borden verdelen.
  • Mie afgieten en op wortel leggen.
  • Helft van kruiden (uit pak) erover strooien.
  • Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Mie / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Oosters