Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eiersalade uit Tripoli
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schoongemaakte en in reepjes gescheurde krop sla
▢
50
gram
rozijnen
▢
2
eetlepels
peterselie
▢
1
theelepel
paprikapoeder
▢
4
tomaat
▢
4
ei
▢
½
theelepel
komijnzaadjes
▢
¼
dl
mayonaise
▢
enkele
olijven
Instructies
Doe de reepjes sla met de rozijnen, de fijngehakte peterselie en het paprikapoeder in
een slakom en schep alles goed door elkaar.
Leg de plakjes tomaat en de partjes ei op het slamengsel en bestrooi alles met de
komijnzaadjes.
Schenk de mayonaise over de salade en garneer het geheel met wat zwarte olijven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef deze salade als voorgerecht of met brood als lunchgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Lunch
/
Salade
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Libanon