Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Farfalle met auberginesaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
farfalle
strikjespasta2 aubergines (à ca. 250 g)
▢
1
rode ui
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
schaaltje
half-om-halfgehakt
ca. 300 g
▢
1
pot
sugo verdure
pastasaus met paprika en aubergine 470 g
▢
4
eetlepel(s)
gemalen Parmezaanse kaas
Instructies
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken.
Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven.
Pasta afgieten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië