Farfalle met auberginesaus

Farfalle met auberginesaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g farfalle strikjespasta2 aubergines (à ca. 250 g)
  • 1 rode ui
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 schaaltje half-om-halfgehakt ca. 300 g
  • 1 pot sugo verdure pastasaus met paprika en aubergine 470 g
  • 4 eetlepel(s) gemalen Parmezaanse kaas

Instructies

  • Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken.
  • Gehakt toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
  • Pastasaus toevoegen en ca. 10 minuten zacht stoven.
  • Pasta afgieten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Pasta serveren met auberginesaus en Parmezaanse kaas.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Italië