Meng in een kom het frambozenpuddingpoeder met de slagroom en klop het geheel goed door.
Breng de melk aan de kook in een steelpan en haal de pan van het vuur.
Roer het slagroommengsel door de melk en breng opnieuw aan de kook, terwijl je blijft roeren.
Laat de pudding nog 2 minuten op zacht vuur koken, terwijl je blijft roeren.
Spoel de puddingvormpjes om met koud water en verdeel de pudding over de vormpjes.
Dek de vormpjes af met plasticfolie en laat ze 1 uur afkoelen op kamertemperatuur, gevolgd door 1 uur opstijven in de koelkast.
Giet het sap van de blikframbozen af en doe de frambozen met suiker en citroensap in een steelpan.
Breng het mengsel aan de kook en laat 2 minuten zachtjes pruttelen.
Druk het frambozenmengsel met de bolle kant van een lepel door een zeef en vang de gladde saus op in een bakje.
Snijd de puddinkjes los van de randen van de vormpjes en draai ze om op een bordje.
Schep de frambozensaus naast en over de puddinkjes.
Spuit een toefje slagroom op elk puddinkje en strooi er nougatine overheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer de puddinkjes direct uit de koelkast voor een heerlijk fris dessert. Voeg een extra garnering van verse muntblaadjes toe voor een feestelijk effect.Wijnadvies:Combineer met een lichte en fruitige dessertwijn zoals Moscato d'Asti. De sprankelende en zoete tonen passen perfect bij de frisse frambozensmaak.