Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Franse Hapjes met Gamba’s en Groene Asperges
Deze verfijnde hapjes combineren gamba's, asperges en ei tot een heerlijk voorgerecht of feestelijke traktatie.
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
cocktailprikkers
mes
snijplank
Ingrediënten
▢
4
eieren
hardgekookt
▢
8
gekookte
gamba's
gepeld
▢
8
groene aspergepunten
▢
Mayonaise
Instructies
Halveer de hardgekookte eieren in de lengte.
Rijg achtereenvolgens een gamba, een aspergepunt en een helft van een ei aan een cocktailprikker.
Garneer de hapjes met een likje mayonaise.
Serveer direct als feestelijke traktatie of verrassend voorgerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse Sauvignon Blanc of Pinot Grigio sluit perfect aan bij de zachte smaken van gamba’s en asperges.
Voedingswaarden
Calories:
220
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
0.5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Frankrijk
Jaargetijde:
Lente
Geschikt voor Dieët:
Pescatarian
Feestdagen etc
Verjaardag