Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frisse Kruidenroom
Een eenvoudige maar smaakvolle kruidenroom die je salades een frisse en kruidige boost geeft. Perfect voor bij rauwkost!
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
Garde of spatel
Ingrediënten
▢
1 ¼
dl
crème fraîche
▢
3
eetlepels
fijngesneden kruiden
bieslook, peterselie, kervel
Instructies
Klop de crème fraîche lichtjes op om deze wat luchtiger te maken.
Voeg de fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, kervel) toe aan de losgeklopte crème fraîche.
Roer het mengsel goed door totdat de kruiden gelijkmatig verdeeld zijn in de crème fraîche.
Serveer direct of bewaar gekoeld tot gebruik.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze kruidenroom past goed bij een lichte witte wijn zoals een Riesling of een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
80
kcal
|
koolhydraten:
2
g
|
Protein:
1
g
|
Vet:
7
g
|
Zout:
0.1
g
|
Sugar:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Notenvrij
/
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst
/
Picknick