Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met Italiaanse groentesaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
2½
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
500
g
Italiaanse wok vleesreepjes
▢
1
bak macaroni/spaghettigroenten à 450 g
▢
1
pot
pastasaus verdure à 620 g
▢
2
zakjes Lekker snel klaar pasta fusilli
Instructies
Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesreepjes al omscheppend bruin.
Voeg de groenten toe en bak ze al omscheppend ± 3 minuten mee.
Schep de saus erdoor en breng alles aan de kook. Laat de saus op een laag vuur ± 5 minuten zachtjes koken.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de pasta met de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip:
Garneer de saus met in reepjes gesneden basilicum.
Wijnadvies:
rosé wijn, Alpaca, rosé Cabernet sauvignon, Chili
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië