Fusilli met Italiaanse groentesaus

      Reacties uitgeschakeld voor Fusilli met Italiaanse groentesaus

 

Fusilli met Italiaanse groentesaus

Categorie Pasta
Keuken Italië
porties 4
Auteur C1000

Materialen

Wat gaat er in

  • eetlepel olijfolie traditioneel
  • 500 g Italiaanse wok vleesreepjes
  • 1 bak macaroni/spaghettigroenten à 450 g
  • 1 pot pastasaus verdure à 620 g
  • 2 zakjes Lekker snel klaar pasta fusilli

Hoe maak ik het klaar

  • Verhit de olie in een braadpan en bak de vleesreepjes al omscheppend bruin.
  • Voeg de groenten toe en bak ze al omscheppend ± 3 minuten mee.
  • Schep de saus erdoor en breng alles aan de kook. Laat de saus op een laag vuur ± 5 minuten zachtjes koken.
  • Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer de pasta met de saus.

Tips / Opmerkingen

Tip:

Garneer de saus met in reepjes gesneden basilicum.

Wijnadvies:

rosé wijn, Alpaca, rosé Cabernet sauvignon, Chili