Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gado-gado met tofu van Onbekende Auteur
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingredients
▢
2
eieren
▢
375
gram
tofu naturel
▢
12
vegetarische gehaktballetjes
▢
250
gram
sperziebonen
▢
20
gram
bloemkoolroosjes
▢
300
gram
gesneden wittekool
▢
125
gram
taugé
▢
5
eetlepel(s)
olie
▢
300
ml
pindasaus
▢
1
zakje
kroepoek
▢
⅓
komkommer
in plakken
▢
4
satéprikkers
Instructions
Kook de eieren hard in ca. 8 minuten.
Spoel ze onder koud water en pel ze.
Kook de sperziebonen en wittekool beetgaar.
Spoel de taugé met kokend water.
Snij de tofu in blokjes.
Verhit wat olie in een wok bak de tofu in 2-3 porties lichtbruin.
Laat de blokjes op keukenpapier uitlekken.
Verwarm de pindasaus.
Bak de vegetarische gehaktballetjes en rijg 3 balletjes per persoon aan een satéprikker.
Rangschik de groenten, tofu en ei in een schaal.
Leg een prikker met gehaktballetjes erbij en schenk de pindasaus erover
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst en kroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch