Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gambaspiesjes met paprika
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
16
rauwe reuzengarnalen / Gamba's
▢
2
citroenen
▢
1
groene paprika
▢
1
teentje
knoflook
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Laat de garnalen 30 minuten marineren in het sap van 1 citroen
Snijd de paprika doormidden, verwijder de witte vliesjes en de zaadjes, en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.
Rijg de ingredienten aan 2 spiesjes tegelijk die u parallel houdt zodat ze makkelijk te keren zijn op de barbeque.
Eerst garnalen, dan parikareepjes.
4 garnalen per spies en aan het eind een citroenpartje.
Kwast ze in met olie.
Laat de spiesjes op een heet ingeolied rooster 2 à 3 minuten aan iedere kant roosteren.
Hak de rest van de paprika en de knoflook fijn.
Voeg er zout, de olie en de rest van het citroensap aan toe en meng het geheel.
Serveer deze saus bij de spiesjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Vis
/
Zeevruchten