Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garam Masala New Delhi
Porties:
4
personen
Total time
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
korianderzaad
▢
1
eetlepel(s)
komijnzaad
▢
1
eetlepel(s)
versgemalen zwarte peper
▢
1
theelepel
kardemomzaadjes
▢
1½
stukje
pijpkaneel
á 8 cm per stuk
▢
½
theelepel
kruidnagels
▢
½
muskaatnoot
Instructies
Rooster elk ingrediënt, behalve de nootmuskaat, apart in een droge koekenpan of wok en leg de specerijen, zodra ze hun geur afgeven, op een koud bord.
Maal de afgekoelde specerijen grif in een keukenmachine en stamp ze daarna in een vijzel fijn.
Rasp de nootmuskaat erboven en schep het mengsel goed door elkaar.
Bewaar het in een luchtdicht afgesloten potje..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kruidenmengsels
Land van herkomst
India