Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen en Krab in dilleroom van Allerhande
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Koelkast
kom
Ingrediënten
▢
1
zakje
verse dille
▢
125
gram
surimiflakes
▢
125
gram
garnalen
▢
3
eetlepel(s)
medium sherry
▢
250
ml
slagroom
▢
zout en vers gemalen peper
▢
waterkers
Instructies
Helft dille fijnhakken.
Surimi kleinsnijden,
Garnalen afspoelen en droogdeppen.
In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen.
Minstens 2 uur in de koelkast laten marineren.
Rest dille fijnhakken.
In kom slagroom met zout en peper naar smaak stijfkloppen.
Garnalen er luchtig doorscheppen.
Dille erover.
Op schaal garneren met waterkers.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Frankrijk