Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen gemarineerd voor bij de borrel
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
6
minuten
minuten
marineren
2
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
12
grote garnalen
▢
2
eetlepel(s)
crème fraîche
Voor de marinade
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
tl
korianderpoeder
▢
1
mespunt
kurkuma
▢
1
tl
citroengras
gemalen
▢
sesamzaad
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Pel de garnalen (indien nodig) en verwijder het darmkanaaltje.
Grill in een droge koekenpan het sesamzaad tot deze licht gekleurd zijn.
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom.
Voeg de garnalen toe en meng goed door elkaar.
Dek de kom af met huishoudfolie en zet 2 uur in de koelkast
Bak de garnalen aan één zijde 3 minuten.
Bak de andere zijde 2 minuten en voeg dan de crème fraîche toe.
Meng goed door elkaar en laat dan nog 1 minuut bakken.
Verdeel de garnalen over bordjes of kommetjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Hapjes
/
Vis
/
Zeevruchten