Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 12 grote garnalen
- 2 eetlepel(s) crème fraîche
Voor de marinade
- 2 eetlepel(s) citroensap
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 tl korianderpoeder
- 1 mespunt kurkuma
- 1 tl citroengras gemalen
- sesamzaad
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel de garnalen (indien nodig) en verwijder het darmkanaaltje.
- Grill in een droge koekenpan het sesamzaad tot deze licht gekleurd zijn.
- Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom.
- Voeg de garnalen toe en meng goed door elkaar.
- Dek de kom af met huishoudfolie en zet 2 uur in de koelkast
- Bak de garnalen aan één zijde 3 minuten.
- Bak de andere zijde 2 minuten en voeg dan de crème fraîche toe.
- Meng goed door elkaar en laat dan nog 1 minuut bakken.
- Verdeel de garnalen over bordjes of kommetjes.