Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalentaartje van Allerhande
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
plakjes
roomboterbladerdeeg
diepvries pak à 450 g
▢
½
zakje
bieslook
verse à 25 g
▢
1
ei
M
▢
100
ml
crème fraîche
bekertje à 125 ml
▢
50
g
gemalen jonge kaas
zakje à 150 g
▢
1
bakje
roze garnalen
125 g
▢
boter
of margarine om in te vetten
Instructies
Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Bieslook fijn knippen.
Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper.
Vormpjes invetten.
Bladerdeeg in vormpjes leggen.
Overhangende randjes wegsnijden.
Garnalen en bieslook erover verdelen.
Eimengsel erover schenken.
Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten