Garnalentaartje

Garnalentaartje van Allerhande

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 plakjes roomboterbladerdeeg diepvries pak à 450 g
  • ½ zakje bieslook verse à 25 g
  • 1 ei M
  • 100 ml crème fraîche bekertje à 125 ml
  • 50 g gemalen jonge kaas zakje à 150 g
  • 1 bakje roze garnalen 125 g
  • boter of margarine om in te vetten

Instructies

  • Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Bieslook fijn knippen.
  • Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper.
  • Vormpjes invetten.
  • Bladerdeeg in vormpjes leggen.
  • Overhangende randjes wegsnijden.
  • Garnalen en bieslook erover verdelen.
  • Eimengsel erover schenken.
  • Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hartige taart / Vis / Voorgerechten / Zeevruchten