Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken bieslookaardappelen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1½
kg
Malta aardappelen
zak à 2 kg
▢
zout
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1-2
eetlepel(s)
Aardappelmix bieslook
koelversvak
▢
4
eetlepel(s)
fijngeknipt bieslook
Instructies
Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in stukken.
Kook de aardappelen 7 minuten in water met zout en giet ze af.
Verhit de olie verdeeld over 2 pannen en bak de aardappelen bruin en gaar.
Schep ze regelmatig om.
Schep als de aardappelen gaar zijn de aardappelmix erdoor en warm alles nog even goed door.
Strooi het bieslook erover en serveer direct.
Lekker met een tartaartje en een gemengde salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveer voor een vegetarisch gerecht een vegetarische schnitzel bij de aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten