Gebakken bieslookaardappelen

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • kg Malta aardappelen zak à 2 kg
  • zout
  • 4 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1-2 eetlepel(s) Aardappelmix bieslook koelversvak
  • 4 eetlepel(s) fijngeknipt bieslook

Instructies

  • Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in stukken.
  • Kook de aardappelen 7 minuten in water met zout en giet ze af.
  • Verhit de olie verdeeld over 2 pannen en bak de aardappelen bruin en gaar.
  • Schep ze regelmatig om.
  • Schep als de aardappelen gaar zijn de aardappelmix erdoor en warm alles nog even goed door.
  • Strooi het bieslook erover en serveer direct.
  • Lekker met een tartaartje en een gemengde salade.

Notities / Tips / Wijnadvies

serveer voor een vegetarisch gerecht een vegetarische schnitzel bij de aardappelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten