Gebakken bieslookaardappelen
Ingrediënten
- 1½ kg Malta aardappelen zak à 2 kg
- zout
- 4 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 1-2 eetlepel(s) Aardappelmix bieslook koelversvak
- 4 eetlepel(s) fijngeknipt bieslook
Instructies
- Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in stukken.
- Kook de aardappelen 7 minuten in water met zout en giet ze af.
- Verhit de olie verdeeld over 2 pannen en bak de aardappelen bruin en gaar.
- Schep ze regelmatig om.
- Schep als de aardappelen gaar zijn de aardappelmix erdoor en warm alles nog even goed door.
- Strooi het bieslook erover en serveer direct.
- Lekker met een tartaartje en een gemengde salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveer voor een vegetarisch gerecht een vegetarische schnitzel bij de aardappelen.