Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken geep met sambuca
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
8
Kleine
gepen
of sardientjes
▢
Tarwebloem om te bestuiven
▢
2
eieren
▢
2
eetlepels
fijngehakte peterselie
▢
2
eetlepels
geraspte Parmezaanse kaas
▢
2
eetlepels
sambuca
▢
Verse
gemalen zwarte peper
▢
60
gr.
Boter
▢
Schijfjes
citroen
Instructies
Snijd de koppen van de vissen.
Snijd ze over de lengte open, vouw ze open en druk ze plat.
Leg de schubben naar boven, druk langs de graat en trek deze eruit.
Was de vissen en laat ze uitlekken.
Bestuif de vis lichtjes met bloem.
Meng het geklopte ei, peterselie, Parmezaanse kaas, sambuca en peper.
Wentel de vis door dit mengsel.
Verhit boter in een koekenpan en leg een paar vissen naast elkaar.
Bak ze aan beide kanten gedurende 1 minuut of tot ze lichtbruin zijn.
Laat de gebakken vissen uitlekken op keukenpapier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Italië