Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet af.
Maak de courgettes schoon en snijd ze in kleine blokjes.
Pel en snipper de rode ui.
Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper.
Verhit 3 eetlepels boter in een grote koekenpan en bak de tilapiafilets in ongeveer 6 minuten gaar.
Draai de filets halverwege voorzichtig om.
Meng de groene currypasta met de crème fraîche in een steelpan en verwarm op laag vuur.
Breng op smaak met zout.
Verhit de resterende boter in een hapjespan of wok en bak de ui en courgette ongeveer 4 minuten.
Schep de gekookte rijst door het courgettemengsel en roer goed door.
Serveer de courgette-rijst op borden, leg de gebakken tilapia ernaast en giet de groene currysaus erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met een paar takjes verse koriander of een schijfje limoen voor extra frisheid.Wijnadvies:Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte, droge Riesling.