Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken toast met aardbeien en limoen-mascarpone
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
4
sneetjes
briochebrood
of casino wit
▢
Bertolli margarine
voor op brood
▢
2
eetlepel(s)
poedersuiker
▢
250
g
aardbeien
▢
250
g
mascarpone
▢
geraspte schil van 1 limoen
▢
4
blaadjes
munt
Instructies
Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en bak ze krokant in een koekenpan.
Meng de mascarpone met de geraspte schil van de limoen.
Verdeel de aardbeien over de sneetjes gebakken brood.
Schep een toef limoenmascarpone op de aardbeien en garneer de sneetjes met een blaadje munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Ontbijt