Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde Mango met Kokosroom
Porties:
4
Bereidingstijd:
13
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Barbecuerooster
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
geraspte kokos
▢
1
limoen
▢
½
pakje
romige kokosmelk
à 200 ml
▢
2
eetlepels
gembersiroop
▢
1
blikje
uitgelekte mangoschijfjes
Instructies
Rooster de kokos kort in een droge koekenpan.
Boen de limoen schoon en rasp de schil boven een kom.
Schep de kokosmelk, gembersiroop en uitgelekte mangoschijfjes door de limoenrasp.
Verdeel het mangomengsel over vellen aluminiumfolie en bestrooi met geroosterde kokos.
Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een barbecuerooster.
Verwarm de mango 10 minuten op de barbecue.
Leg de pakketjes op de borden en vouw ze open.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze gegrilde mango met kokosroom smaakt heerlijk met een glas gekoelde witte port, zoals de Osborne White Port.
Voedingswaarden
Calories:
150
kcal
|
koolhydraten:
20
g
|
Protein:
1
g
|
Vet:
8
g
|
Zout:
0.1
g
|
Sugar:
18
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch