Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrilde pangafilet met paprikamascarpone soep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
staafmixer
Ingrediënten
▢
4
pangafilets
▢
350
g
rode paprika
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
takje
peterselie
gehakte
▢
stukje
Spaanse peper
▢
olijfolie
▢
125
g
mascarpone
▢
zwarte peper
▢
zout
▢
50
g
groene paprikablokjes
garnituur
▢
100
g
ui
in blokjes
▢
300
g
visbouillon
▢
50
g
room
Instructies
Rode paprika schoonmaken (zaden eruit).
Groene paprika blokjes blancheren.
Olie verwarmen en ui, paprika, knoflook en Spaanse peper aanbakken.
Peterselie en bouillon toevoegen en zachtjes gaar koken.
Met staafmixer fijnmaken en door zeef passeren.
Op smaak brengen met peper en zout.
Pangafilets peperen en zouten en grillen.
Voor doorgeven room toevoegen en verwarmen.
Soep in bord, paprikablokjes in midden en pangafilets er middenop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis