Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaastruffels
Allerhande maart 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
pistachenoten
▢
1
citroen
▢
1
takje
rozemarijn
▢
250
g
zachte geitenkaas
▢
1
teen
knoflook
▢
1½
eetlepel(s)
walnotenolie
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken.
Overdoen in diep bord.
Citroen schoonboenen en helft van schil eraf raspen.
Rozemarijnnaaldjes van takje rissen en heel fijn hakken.
Geitenkaas in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen.
Kaas tot ca. 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn.
Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in koelkast laten opstijven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met dikke sneden Franse boule.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Kaas
/
Koude Hapjes
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch