Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gemberyoghurt met appel
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
4 wijde coupes á inhoud ca. 2 1/2 dl
Ingrediënten
▢
1
appels
Elstar,
▢
2
theelepel
citroensap
▢
4
bolletjes
gember
▢
7
dl
magere yoghurt
▢
1
dl
gembersiroop
Instructies
Appel wassen, halveren, klokhuis verwijderen en 4 dunne plakjes eraf snijden.
Rest van appel schillen en in blokjes snijden.
Appelblokjes over coupes verdelen.
Besprenkelen met citroensap.
2 Gemberbolletjes kleinsnijden en over appel verdelen.
Rest van gemberbolletjes in plakjes snijden.
In kom yoghurt en siroop luchtig kloppen.
Mengsel in coupes schenken.
Garneren met gember- en appelplakjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit