Geniet van deze heerlijke gepofte aardappelen, gevuld met een romige topping van crème fraîche, tomaten, kaas en kruiden. Perfect voor bij de barbecue!
Pof de aardappelen in de magnetron: prik de aardappels in met een vork.
Leg de aardappels in de magnetron en gaar deze bij 850 Watt gedurende 15 tot 20 minuten, of tot ze zacht zijn.
Maak ondertussen de vulling voor de aardappelen door crème fraîche, tomatenblokjes, dille, knoflook, geraspte kaas en fijn gesneden bosuitjes te mengen in een kom.
Snijd de bovenkant van de aardappel af en lepel voorzichtig wat van het binnenste van de gepofte aardappel uit.
Meng dit door de vulling.
Verdeel de vulling over de vier aardappels, en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.
Serveer de aardappelen direct, of plaats ze kort terug op de barbecue in een aluminium schaaltje voor extra smaak en warmte.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Deze gepofte aardappelen met romige topping zijn ideaal als bijgerecht voor een barbecue, of als hoofdgerecht voor een lichtere maaltijd.Wijnadvies:Deze heerlijke gepofte aardappelen gaan goed samen met een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, die de romige topping perfect aanvult.