Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
German-style Gehaktbrood Burger
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
verse
sesambolletjes
▢
4
plakjes
gehaktbrood
ongeveer 1 cm dik
▢
2
tomaten
in plakjes gesneden
▢
Ijsbergsla of krulsla
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
2
eetlepels
zure room
▢
2
theelepels
mosterd
▢
Zout en peper naar smaak
Instructies
Verhit een koekenpan met een beetje olie en een klontje boter.
Bak de plakjes gehaktbrood aan beide kanten goudbruin.
Meng ondertussen de mayonaise, zure room en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Leg wat sla op de onderkant van de broodjes en voeg hier een beetje van de dressing aan toe.
Verdeel de plakjes tomaat over de vier broodjes.
Leg het gehaktbrood op de tomaat en lepel er wat van de dressing overheen.
Plaats de bovenkant van het broodje erop en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hoofdgerechten
/
Vlees
Land van herkomst
Duitsland