Schil de sinaasappel, verdeel in partjes en snijd die in kleine stukjes.
Meng de marinademix (uit het pakje) met 4 eetlepels olie en de geraspte sinaasappelschil.
Voeg de vleesreepjes toe en marineer 5 minuten.
Snijd de kool in kleine stukken.
Pel en snijd de ui fijn.
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan en roerbak het vlees 5 minuten.
Roer de sausmix en 300 ml koud water erdoor.
Voeg de stukjes sinaasappel toe en laat 2 minuten zachtjes koken.
Verhit ondertussen een wok.
Voeg een scheutje olie toe en wok de ui met de kool 5 minuten.
Schep de noedels, de sambal en de helft van de bladselderij erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de noedels in kommen of diepe borden, verdeel de babi ketjap erover en bestrooi met de rest van de selderij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Geef er lekker knapperige Conimex Smaakmakers Kroepoek Cassave bij en zet Sambal Brandal op tafel voor wie zelf nog wat extra pit wil toevoegen.Variatietip:Vervang de vleesreepjes door 250 g grote gepelde garnalen.