Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gerookte sneeuwbal
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
souffléschaaltjes
huishoudfolie
Koelkast
Bereidingswijze
Ingrediënten
▢
225
gram
gekookte garnalen
▢
30
gram
komkommer
▢
125
gram
zure room
▢
3
takjes dille
gehakt
▢
rasp van ¼ citroen
▢
zout
▢
versgemalen peper
▢
8
plakjes
gerookte zalm
Instructies
Voorbereiding
Pel de garnalen en hak ze grof.
Schil de komkommer en snijd ze in stukjes.
Doe de garnalen, komkommer, zure room, dille en citroen in een blender en mix met korte pulsen tot een grove pasta
Breng op smaak met zouten peper.
Bekleed 4 kleine ingevette souffléschaaltjes of timbaaltjes met gerookte zalm.
De zalm moet overde randen hangen.
Verdeel het garnalenmengsel overde bakjes en vouw de zalm er over dicht.
Dek af met huishoudfolie en laat 1 nacht in de koelkast opstijven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertips
Keer de schaaltjes om en serveer met knapperige stukjes witte toast
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zalm
/
Zeevruchten