Voeg de plakjes winterwortel toe en laat deze 1 minuut koken.
Bestrooi de kipfilethaasjes met zout en peper en leg ze in de bouillon.
Laat de bouillon 5 minuten zachtjes koken.
Voeg vervolgens de diepvriestuinerwten toe en laat alles samen nog 7-10 minuten zachtjes tegen de kook aan verwarmen.
Spoel de linzen in een zeef af onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
Verwarm de linzen zachtjes in een steelpan en breng op smaak met zout en peper.
Meng in een kommetje de crème fraîche met de Dijon mosterd en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel met een schuimspaan de kip en groenten over vier warme diepe borden.
Schep de linzen erover en giet in elk bord een lepel bouillon.
Serveer de mosterdsaus apart bij het gerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze gestoomde kip in bouillon met groenten gaat goed samen met een lichte witte wijn zoals een Chardonnay of een Pinot Grigio. De frisse en fruitige tonen van de wijn vullen de smaken van het gerecht mooi aan.