Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde sardinefilets
AllerHande april 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bosuitje
▢
6
zongedroogde tomaten
op olie
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
takjes
munt
▢
2
bakje
sardines
filet gemarineerde à 100 g
Instructies
Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden.
Tomaten in kleine stukjes snijden.
Knoflook pellen en uitpersen.
Munt fijn knippen.
In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen.
Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen.
Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen.
Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
In plaats van munt kunt u ook andere verse kruiden als dille of bieslook gebruiken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Vis