Geniet van een heerlijke gevulde scholfilet met hartige salami en smeltende kaas, perfect gebakken tot een goudbruin gerecht. Ideaal met gebakken krieltjes en gekookte worteltjes.
Leg een plakje salami en een plakje kaas op de bestrooide kant van elke filet.
Vouw de scholfilets dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker.
Klop het ei los in een kom en breng op smaak met peper en zout.
Wentel de vispakketjes eerst door het eimengsel en vervolgens door het paneermeel, zodat ze gelijkmatig bedekt zijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Bak de vispakketjes ongeveer 3 minuten per kant tot ze goudbruin en gaar zijn.
Verwijder de cocktailprikkers voor het serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer deze gevulde scholfilets met gebakken krieltjes en gekookte worteltjes voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Combineer met een frisse Sauvignon Blanc, zoals Timara Sauvignon Blanc Semillon, die perfect aansluit bij de delicate smaak van de schol en het hartige van de salami.