Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gouden wentelteefjes met kaneel
Heerlijke gouden wentelteefjes met kaneel, een klassiek ontbijt of dessert van oud brood.
Porties:
2
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Total time
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
diep bord
Koekenpan
pannenkoekenmes
vork
Ontbijtborden
Ingrediënten
▢
Boter
½ eetlepel
▢
Ei
1 eetlepel
▢
Kaneel
1 mespunt
▢
Melk
½ deciliter
▢
Oud witbrood
2 sneetjes
▢
Suiker
½ eetlepel + extra om te bestrooien
Instructies
Roer suiker, kaneel en ei los in een diep bord.
Voeg melk toe en roer goed.
Week de boterhammen snel in de vloeistof.
Verhit de boter in een koekenpan.
Bak de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin.
Leg de wentelteefjes op ontbijtborden en bestrooi met suiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met poedersuiker, fruit of stroop.
Wijnadvies:
Geen wijnadvies van toepassing.
Voedingswaarden
Calories:
250
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
10
g
|
Zout:
0.5
g
|
Sugar:
15
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Dessert - Nagerecht
/
Ei
/
Ontbijt
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch