Meng de komkommerblokjes met de Griekse yoghurt in een mengkom.
Hak de knoflook fijn en voeg toe aan de komkommer-yoghurt.
Snijd de onderste stukken van de asperges af en blancheer ze kort in kokend water.
Spoel de asperges direct koud af en laat ze uitlekken.
Snijd vier asperges in ringetjes en houd de rest apart voor garnering.
Voeg de aspergeringetjes toe aan de tzatziki en breng op smaak met peper en zeezout.
Snijd de Kaiserbroodjes open en leg de plakken rosbief op de onderste helft.
Verdeel de tzatziki over de rosbief en garneer met de hele asperges en aspergescheuten.
Plaats de bovenste helft van het broodje erop en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse groene salade voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Een lichte, fruitige Pinot Noir of een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc past uitstekend bij dit gerecht.