Broodje rosbief met Tzatziki

      Geen reacties op Broodje rosbief met Tzatziki

 

Broodje rosbief met Tzatziki

Recept printen
Recept categorie: Broodjes/ Brunch/ Lunch/ Ontbijt
Bereidingstijd: 15 minuten
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: brood.net

Wat gaat er in:

  • 4 Kaiserbroodjes
  • 16 plakken rosbief
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 1/2 komkommer
  • 8 groene asperges
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 handje asperges
  • peper & zout (naar smaak)

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak eerst de tzatziki door de komkommer te wassen en in kleine blokjes te snijden.
  • Meng de komkommer in een mengkom met de Griekse yoghurt.
  • Hak de knoflook zeer fijn en voeg deze toe aan de komkommer yoghurt.
  • Verwijder de onderkant van de asperges en blancheer deze kort in kokend water.
  • Spoel de asperges koud en laat uitlekken.
  • Snij de asperges in kleine ringetjes en houd 4 asperges apart voor de garnering.
  • Meng de asperges met de tzatziki en breng op smaak met peper en zeezout.
  • Snij het broodje open op een bord. Leg hier overheen ruim de plakjes rosbief.
  • Verdeel de tzatziki over de rosbief en garneer af met de gehalveerde asperges en de aspergescheuten.
  • Leg de bovenkant van het broodje erop.