Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Griekse wokschotel met rijst en gestoofde groenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
blik
tomatenblokjes à 400 g
▢
1
zak
Italiaanse roerbakgroenten à 400 g
▢
1
schaal
Griekse wokschotel
varkensreepjes met groenten
▢
2
zakjes C1000 magnetronrijst
▢
peper
▢
zout
▢
3
eetlepel(s)
geroosterde pijnboompitten
Instructies
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ± 3 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de tomatenblokjes toe en bak alles al omscheppend ± 3 minuten.
Schep de roerbakgroenten erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
Laat de groenten beetgaar stoven.
Roerbak gelijktijdig de Griekse wokschotel bruin en gaar.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrooi de groenten met de pijnboompitten en serveer met de vleesroerbak en de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Tafelberg Cape white, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Griekenland