Griekse wokschotel met rijst en gestoofde groenten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 blik tomatenblokjes à 400 g
  • 1 zak Italiaanse roerbakgroenten à 400 g
  • 1 schaal Griekse wokschotel varkensreepjes met groenten
  • 2 zakjes C1000 magnetronrijst
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepel(s) geroosterde pijnboompitten

Instructies

  • Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ± 3 minuten op een halfhoog vuur.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en bak alles al omscheppend ± 3 minuten.
  • Schep de roerbakgroenten erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Laat de groenten beetgaar stoven.
  • Roerbak gelijktijdig de Griekse wokschotel bruin en gaar.
  • Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bestrooi de groenten met de pijnboompitten en serveer met de vleesroerbak en de rijst.

Notities / Tips / Wijnadvies

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Roerbakken / Wokken / Varkensvlees
Land van herkomst Griekenland