Smelt de melkchocolade en de witte chocolade in aparte kommen au bain-marie.
Zorg ervoor dat de witte chocolade op laag vuur smelt om te voorkomen dat deze verbrandt.
Roer de oranje kleurstof door de gesmolten witte chocolade.
Giet de gesmolten melkchocolade op een stuk bakpapier en verspreid het met een pannenlikker tot een rechthoek van ongeveer 0,5 cm dik.
Verdeel schepjes van de witte chocolade over de melkchocolade en gebruik een mes of satéprikker om er swirls doorheen te trekken.
Versier de chocolade met Halloween sprinkles, suikeroogjes en andere chocolade decoraties.
Laat de chocolade bark uitharden in de koelkast.
Breek of snijd de chocolade bark in stukken en serveer of deel uit tijdens trick or treat.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies Deze zoete Halloween chocolade bark kan goed worden geserveerd met een lichte dessertwijn zoals een Moscato, of voor een non-alcoholische optie met warme chocolademelk.