Meng in een bakplaat de broccoli en boontjesmix met azijn, 3 eetlepels olijfolie, zout en peper.
Rooster de groenten 15-20 minuten in het midden van de oven en schep regelmatig om.
Snijd de aardappels in plakjes (schil mag eraan blijven) en kook ze in 10 minuten beetgaar.
Laat de aardappels uitlekken in een vergiet.
Snijd de sinaasappels dik en vang het sap op.
Verwijder het vel en de graten van de makreel en verdeel het visvlees in stukjes.
Klop een dressing van de resterende 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sinaasappelsap, munt, zout en peper.
Meng de geroosterde groenten, aardappelplakjes, sinaasappel en makreel door de dressing.
Verdeel de salade over vier borden en garneer met olijven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met knapperig brood en een scheutje extra olijfolie voor een volle smaak.Wijnadvies:Een lichte witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio past goed bij de frisse tonen van sinaasappel en makreel.