Maak de broccoli schoon en snijd er 4 plakken van.
Maak de radijsjes en worteltjes schoon en snijd de helft in plakjes en de rest in heel kleine blokjes.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de broccoli in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Verhit de olie en bak de balletjes in 4-5 minuten bruin.
Keer de balletjes regelmatig om tijdens het bakken.
Leg de balletjes om en om met plakjes wortel en radijs op de borden in de vorm van een rups.
Maak ogen en voelsprieten van spaghetti en doperwten, een neus en mond met mayonaise en poten van haricots verts.
Verdeel de rijst onderaan het bord.
Verdeel de broccoliplakken ernaast en bestrooi ze met de blokjes wortel en radijs.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer met een vrolijk gezichtje op het bord en geef er een klein schaaltje appelmoes bij.Wijnadvies: Geen wijnadvies van toepassing voor kindergerecht.