Verhit 1 eetlepel boter in een braadpan en roerbak de paprika en courgette 2 minuten.
Voeg de risotto ai funghi toe en schep goed om.
Voeg 500 ml water toe en breng zonder deksel aan de kook.
Laat de risotto in ongeveer 8 minuten zachtjes gaar koken.
Snijd de kalkoenschnitzels in reepjes en meng met koekkruiden, zout en peper.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de kalkoenreepjes op matig vuur in 5 minuten bruin.
Schenk langs de rand van de pan de witte wijn erbij en laat het vlees nog 3 minuten zachtjes sudderen.
Schep de risotto in twee diepe borden en verdeel de kalkoenreepjes met jus erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio past goed bij de romige en hartige smaken van deze groenterisotto met kalkoenreepjes.