Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Grotchampignonbeignets in Ambachtelijk Bierbeslag
Porties:
4
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Frituurolie
▢
100
g
bloem
▢
100
ml
ambachtelijk witbier
▢
1
ei
▢
175
g
grote schoongemaakte grotchampignons
▢
1
bakje
ambachtelijke remouladesaus
Instructies
Verhit de frituurolie in een frituurpan tot 180°C.
Klop in een kom de bloem, ambachtelijk witbier en ei tot een weelderig beslag.
Doop de grotchampignons in het beslag, zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.
Frituur de champignons in twee porties gedurende 2-3 minuten, totdat ze een goudbruine kleur hebben.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Schik de beignets op een schaal en serveer ze direct met de ambachtelijke remouladesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch