Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Haloumi met oregano en limoen
snel te maken
Porties:
6
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2½
eetlepel(s)
olijfolie
▢
150
g
kaas
haloumi
▢
2
shoarmabroodjes
▢
2
takjes
oregano
▢
paprikapoeder
▢
½
limoen
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Grillplaat invetten met ½ eetlepel olie.
Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden.
Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden.
In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren.
Blaadjes oregano van takjes nemen.
Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven.
Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten.
Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder.
Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Fruit
/
Kaas
Land van herkomst
Mediterraan